Олександра Власюк

Оновлено: 31.10.2017

Волинь

Освіта: Львівський національний університет імені Івана Франка, українська мова та література (літературна творчість), бакалавр.

Про себе: Народилась на Волині, майже шість років живу у Львові, але не ідентифікую себе ні з тим, ні з тим.

Вчилась на українській філології ЛНУ імені Івана Франка. Надлишок вільного часу спричинив до того, що у лютому 2015 року почала вести блог про їжу та ресторани. З фотографами, які допомагали працювати над блогом, готували матеріали для журналу Plateful. Восени того ж року почала писати для Non Stop та регулярно відвідувати майстер-класи Школи журналістики УКУ. З квітня 2016 року працюю редактором львівської частини порталу CityFrog.

Люблю людей, які захоплені своєю справою, бо вони здатні передати цей «вогник» іншим. Люблю хорошу каву і знаю, де її шукати. Люблю літо і нічні прогулянки. Мрію скуштувати на смак увесь світ.

Публікації

Я працюю у львівській ратуші, The Village, 31.10.2017

Кнайпи й кібернетика. Чому бари не менш важливі за бібліотеки, «Твоє місто», 03.10.2017

Заклади, що відкрилися цього літа у Львові, The Village, 20.09.2017

Я працюю в Центрі Шептицького, The Village, 20.09.2017

Що таке крафтове пиво?, The Village, 02.09.2017

Де снідати поблизу Золотих Воріт?, The Village, 29.08.2017

Іноземці Твого міста. Латвійський шеф-кухар про гастрокультуру Львова, «Твоє місто», 28.08.2017

Де поїсти у Львові вночі?, The Village, 18.08.2017

Кафе Savage Food поруч із клубом Closer, The Village, 03.08.2017

Руслан Буряк, The Ukrainians, 11.07.2017

Руслан Карелашвілі, The Ukrainians, 11.07.2017

Збігати по пиво: що таке український Beer Running Club і як алкоголь поєднують зі спортом, «Платформа», 05.07.2017

Як ваші кави: звідки беруться різні види напою і чому стільки коштують, «Платформа», 30.06.2017

Яким буде Innovation District IT Park у Львові, The Village, 25.06.2017

Ната Гончарова, The Ukrainians, 13.06.2017

Роман Пономарьов, The Ukrainians, 30.05.2017

Володимир Задірака, The Ukrainians, 16.05.2017

Фелікс Безрук і Олександр Ремесник, The Ukrainians, 30.04.2017

Наталка Остапюк, The Ukrainians, 19.04.2017

«Ранкове шоу — це м’які капці вашої аудиторії», MediaLab, 12.04.2017

Ігор Сухомлин, The Ukrainians, 06.04.2017

Маркіян Бедрій, The Ukrainians, 28.03.2017

«Я люблю провоцировать голод»: как одессит стал одним из лучших фуд-фотографов мира, «Платформа», 22.03.2017

Вадим Грановський, The Ukrainians, 20.03.2017

Третя хвиля української кавової культури, The Ukrainians. 20.03.2017

Екологічно і вигідно: чому до кав’ярні варто ходити з власним горнятком, «Твоє місто», 14.02.2017

Як стати data-джедаєм,  MediaLab, 01.02.2017

«Новинки у ресторанах мали би висвітлюватися не гірше, ніж перехід депутата до іншої фракції», MediaLab, 09.11.2016

Звукові картини: як розповісти історію на радіо, щоб слухач побачив, ІМІ, 09.11.2016

Баба-Жаба, Гусь і коти: звідки беруться улюблені персонажі українських соцмереж, «Платформа», 27.10.2016

Найкращі кав’ярні Львова, CityFrog, 20.10.2016

Юрій Ковриженко про кулінарну освіту, стереотипи та Львів, Cityfrog, 10.10.2016

 

Кафе «Ієрусалим». Справді єврейська кухня, CityFrog, 08.09.2016

Не площею Ринок єдиною…, CityFrog, 31.08.2016

Burger Joint у Льові, CityFrog, 23.08.2016

Марк Зархін про Львів гастрономічний та роль їжі у формуванні культури,CityFrog, 18.08.2016

До переліку включено матеріали, створені та опубліковані під час навчання у Школі журналістики УКУ

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on VKEmail this to someone